Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем ли е? до 3000 об/мин я няма никаква

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

IXIBIT мисля че на лични ти обесних каде какво и какъв размер постни го тука За главата Гиги 5 десети е равно на 0.5 мм И въобще незнам що така си се омотал твойта да не е свалена 0.5 от десетата случайно
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

г

Отговора ти за размерите го има по-нагоре в темата.

Иначе започнах да правя генерацията,но не намерих тръба на 55мм и за това взех на 57 вътрешно -тънкостенна черна.
      Крайното ми гърне ще е на 57 също,но от супра като правя точно копие на един стар Remus който имам.
      Мисля да не сменям резонатора,който е на 50 мм вътрешно,след него всичко ще е на 57мм.
      Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Re: г

Първоначално публикувано от IXIBIT
        Мисля да не сменям резонатора,който е на 50 мм вътрешно,след него всичко ще е на 57мм.
        Ами щом няма да го сменяш по-добре изобщо не прави генерация смисъл няма да има

Ще ти го обесня мноо цветущо - Ако дебелото ти черво е 57мм а дупката 50макс нема как да произведеш оная работа да е 57мм Разбра ли ме сега кхкхкхкх
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

g

Тва се казва пример
          ок,ще го сменя,но няма такъв размер оригинално,така че ще си го правя сам,кво толкова............за 2 дена пробих 1200 дупки в супра 2мм,че няма да напрая още 500 ли
          Alfa Romeo 146 TI 97 FACELIFT

Comment

Re: g

Първоначално публикувано от IXIBIT
            Тва се казва пример
            ок,ще го сменя,но няма такъв размер оригинално,така че ще си го правя сам,кво толкова............за 2 дена пробих 1200 дупки в супра 2мм,че няма да напрая още 500 ли
            Колега, дай снимки на гърнето, което првиш ако можеш да видя вътре как го правиш, ако не е тайна естествено :P
            sigpic
            === 75 1.8 T '86 ===
            === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Кво дупчите луди ли сте ? Има готови надупчени тръби на всякакви размери А ватата може да я вземете от всякакво ново и евтино гърне Мисля че поръчково проходно гърне излиза някъде около 200лв и то неръждавейка ко се мъчите незнам
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                I: За главата Гиги 5 десети е равно на 0.5 мм И въобще незнам що така си се омотал твойта да не е свалена 0.5 от десетата случайно
                Дам лоша сметка съм направил

Comment

тук има някви размери
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ДОСТА СЕ ОТКЛОНИХТЕ ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ТЕМА. :P
                    Alfa156 Against All

Comment

До 3000 оборота моята върви като една средностатистическа кола, напр ескорт 1.4 . За след това е ясно

Пробвал бях още една такава и тя вървеше по подобен начин, но според мен, би трябвало да може повече и в ниските обороти.
                      '05 166 V6
                      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156
                        До 3000 оборота моята върви като една средностатистическа кола, напр ескорт 1.4 . За след това е ясно

Пробвал бях още една такава и тя вървеше по подобен начин, но според мен, би трябвало да може повече и в ниските обороти.
                        Е дразнещо е да не варви до 3000об.Хубавото е,че след 3000 дарпа здраво все едно има турбо
                        Alfa156 Against All

Comment

БТВ, стабилни ли са ти оборотите на празен ход или играят?
                          '05 166 V6
                          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156
                            БТВ, стабилни ли са ти оборотите на празен ход или играят?
                            Играят! Само когато я изфорсирам над 3200 об. тогава си застава стрелката мирно на около 950 об/мин-иначе си играят постоянно като я карам на по ниски обороти
                            Alfa156 Against All

Comment

Хм, и моята е така. И другите 2-3 дето ги гледах - и те бяха така- с нестабилни обороти Във ванто не можаха да открият какво й е, но аз си мисля че е нещо дребно - замърсена дроселова клапа или моторчето за празни обороти. А относно невървенето до 3000 оборота си мисля, че трябва да направим едно сравнвние с друга такава алфа, за да се елиминира субективния фактор
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Аз моторчето сам го сменил със ново и пак същата история.Елиминира се като вероятност.
                                Alfa156 Against All

Comment

Working...
                                X